Σταματά το τραγούδι ο Παντελής Παντελίδης,αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Η «είδηση» ότι ο Παντελής Παντελίδης σταματά το τραγούδι, μπαίνει εμβόλιμη αμέσως μετά την «απώλεια της δόσης των 7,2 δις»

Η «είδηση» ότι ο Παντελής Παντελίδης σταματά το τραγούδι, μπαίνει εμβόλιμη αμέσως μετά την «απώλεια της δόσης των 7,2 δις»

Μάλλον το σενάριο καταστροφής της «επόμενης μέρας των εκλογών« δεν έπεισε αρκετά όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσουν. Γι’ αυτό και προστέθηκε μια ακόμα καταστροφή, που ίσως «πονέσει» περισσότερο τους ψηφοφόρους: Ότι ο Παντελής Παντελίδης, θα σταματήσει το τραγούδι, αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Η εμφάνιση της «υποθετικής» αυτής είδησης, στο επίσης υποθετικό σενάριο της διαφήμισης, αποτελεί μια ξεκάθαρη στρατηγική επιλογή. Ο κίνδυνος που προκύπτει από την πιθανή εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, να εστιαστεί περισσότερο στα ιερά και τα όσια και στις αξίες του ελληνικού τρόπου ζωής και λιγότερο στην Οικονομία, αφού στην Οικονομία είναι όλοι συνηθισμένοι να ακούν καταστροφολογίες και τίποτα δεν τους κάνει πλέον εντύπωση.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωσή της κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι με την προσθήκη του Παντελίδη στο spot, ξεπέρασε τα όρια του κινδυνολογικού προεκλογικού fair play – πράγμα που δείχνει τον πανικό της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr