Στη δημοσιότητα οι φωτό από τις γροθιές των αστυνομικών

Ελληνική Αστυνομία

Ελληνική Αστυνομία.

Μετά τις εικόνες των συλληφθέντων και τις φωτο του οπλισμού, μια ακόμα σειρά ντοκουμέντων, από τα γεγονότα της Κοζάνης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας!

Χέρια που μόλις έχουν τραυματιστεί, ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν με συνεχή χτυπήματα από αδίστακτα πρόσωπα τρομοκρατών, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικοί του τμήματος Κοζάνης, προκειμένου να αποστομώσουν μια και καλή, όσους αμφέβαλλαν για τις καθαρές μεθόδους της αστυνομίας.

Στις φωτογραφίες αποδεικνύεται ξεκάθαρα, ότι οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σύλληψης, αφού όπως φαίνεται πεντακάθαρα, χτύπησαν τους ληστές με γυμνά χέρια. «Αν είχαν συμβεί βασανισμοί στο τμήμα, τότε τα χέρια των αστυνομικών δεν θα είχαν τραύματα, γιατί στο τμήμα φοράνε γάντια», εξήγησε αστυνομική πηγή.

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ανακοινώθηκε ότι όπως γίνεται φανερό, οι γροθιές δεν ανήκουν σε ανθρώπους που «βρίσκονται στον όγκο» πράγμα που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας. «Εξάλλου, είναι φανερό» συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι τα τραύματα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια άσκησης σε ξύλο, όπως η άσκηση που έκανε στο ξύλο η Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill.

Πάντως, ανακοινώθηκε από τον κ. Δένδια, πως εντός των ημερών, θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες των συντρόφων των αστυνομικών, ώστε να αποδειχθεί πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι δεν φέρουν εμφανείς κακώσεις – άρα ότι οι αστυνομικοί δεν συνηθίζουν να κακομεταχειρίζονται τους άλλους χωρίς λόγο.

Οι γροθιές που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, αμέσως μετά τη σύλληψη, ταλαιπωρημένες από τα πρόσωπα των υπόπτων. Έχουν πάντως υποστεί επεξεργασία για να αναγνωρίζονται

Οι γροθιές που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, αμέσως μετά τη σύλληψη, ταλαιπωρημένες από τα πρόσωπα των υπόπτων. Έχουν πάντως υποστεί επεξεργασία για να αναγνωρίζονται

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή άρθρου: protagon.gr