Θαύμα: Δάκρυσε η καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά!

Δάκρυσε η καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά

Δάκρυσε η καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά

Για θαύμα κάνουν λόγο οι «Σαμαρικοί» Βουλευτές, που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, να δακρύζει η καρέκλα που κάθονταν ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το φαινόμενο, έσπευσε στο πίσω μέρος της καρέκλας ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ως ειδικός επί των θεμάτων αυτών, αφού εξέτασε το χώρο με ειδικό υγραντήρα, αποφάνθηκε ότι πρόκειται για τα δάκρυα.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο που οι σταγόνες εμφανίστηκαν στην πλάτη της καρέκλας, καθώς πισώπλατα είναι και τα μαχαιρώματα που δέχεται ο αγαπημένος πρόεδρος τις τελευταίες μέρες, από βουλευτές του κόμματος.

Βουλευτές πιστοί στον Αντώνη Σαμαρά, ισχυρίζονται ότι η καρέκλα άρχισε να δακρύζει από την 25η Ιανουαρίου, ημέρα των εκλογών που έφεραν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται, όπως υποστηρίζουν για σαφή προειδοποίηση της καταστροφής που θα έρθει, αν φύγει από την προεδρία της Ν.Δ. ο άνθρωπος που – όπως τον αποκαλούν – «επέλεξε συνειδητά να τον εκπροσωπεί η Σοφία Βούλτεψη».

Από το τέλος της συνεδρίασης της Κ.Ο. πάντως, δίπλα στην καρέκλα, για να τη φυλάει από τους Καραμανλικούς αμφισβητίες, βρίσκεται ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Κατά πάσα πιθανότητα, η θαυματουργή καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά, θα μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες σε ειδικά διαμορφωμένο προθάλαμο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα. Ειδικά το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, παρακαλείται να μην πάρει το δημοσίευμα αυτό στα σοβαρά)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr