Βρέθηκε η χρυσή τομή για το debate: Στα τέσσερα θα κάθονται Τσίπρας-Μεϊμαράκης!

Μειμαράκης-Τσίπρας

Μειμαράκης-Τσίπρας

Άρση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των κομματικών επιτελείων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχετικά με τα διαδικαστικά της σημερινής κρίσιμης τηλεμαχίας, έφερε μία καινοτόμος πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας παρενέβη αυτοπροσώπως το πρωί της Δευτέρας στην έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής debate προτείνοντας οι δύο διεκδικητές της πρωθυπουργίας να στέκονται σε στάση διαπραγμάτευσης καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η εισαγωγή του όρου αυτού θα δώσει μία χρυσή ευκαιρία στους τηλεθεατές να εκτιμήσουν σε βάθος ποιός από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς μπορεί στ’αλήθεια να διαπραγματεύεται καλύτερα για τα συμφέροντα της χώρας.

Η ιδέα αυτή του προέδρου των ΑΝΕΛ έγινε δεκτή ομόφωνα και με ενθουσιασμό από τα επιτελεία τα οποία μάλιστα προσανατολίζονται στην μετάθεση της ώρας έναρξης του event για μετά λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στις σκέψεις της επιτροπής είναι και η αλλαγή του τηλεοπτικού καναλιού που θα προβάλει το γεγονός με την πλειοψηφία να επισημαίνει πως θα είναι ανεπίτρεπτη η προβολή από το κρατικό κανάλι ενός soft porn προγράμματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξερχόμενος από την αίθουσα που έλαβε χώρα η κρίσιμη σύσκεψη προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η πρόταση που υπέβαλα είχε ως στόχο την σύνθεση των απόψεων και την ριζική βελτίωση αυτού που θα δούμε απόψε το βράδυ στους δέκτες μας.

Να εξηγήσω κατ’αρχάς στον κόσμο το χάσμα που υπήρχε.

Κάποιοι θέλαν τους 2 αρχηγούς να στέκονται όρθιοι, κάποιοι άλλοι να είναι καθιστοί σε καρέκλα, ορισμένοι μάλιστα πρότειναν να κάθονται σε κάποιο κρεβάτι κατά προτίμηση διπλό.

Τελικά, εισακούστηκα κι έτσι θα κάθονται αμιγώς πατριωτικά, όπως αρμόζει σε κάθε περήφανο μνημονιακό ηγέτη.

Στα τέσσερα κι ας είναι δεκατέσσερα (δις), θα κάθονται όπως λέει και ο σοφός μας λαός.

Για δύο λόγους αυτό:

1. Ώστε να δει με τα ίδια του τα μάτια ο κάθε Έλληνας ποιός από τους δύο το έχει περισσότερο στην διαπραγμάτευση, και να μην οδηγηθεί έτσι σε λάθος απόφαση.

2. Για να σταλεί σαφές μήνυμα στην Γερμανική Κυβέρνηση και την Τρόικα, πως η πολιτική ηγεσία της χώρας παρά το πενταετές στήσιμο, έχει την αντοχή να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Σκεφτόμουν να τους πρότεινα και ένα ολιγόλεπτο show με κωλοτούμπες ως αυτοτελή θεματική ενότητα, κάτι τέτοιο όμως θα έθετε σε κίνδυνο το ήδη βαριά τραυματισμένο αριστερό χέρι του Αλέξη.

Άσε που μπορεί να κάνε και καμιά ατσούμπαλη κίνηση και να έσπαγε και το δεξί.

Και μετά πάει και η 2η συγκυβέρνηση μαζί του, πάνε όλα!

Τέλος, θέλω να επισημάνω πως ύστερα από πρόταση των δημοσιογράφων, παρών στο στούντιο θα βρίσκεται  και φυσικοθεραπευτής που θα είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο να επεμβαίνει κάθε φορά που κάποιος από τους 2 πολιτικούς θα πιάνεται λόγω του παρατεταμένου στησίματος».

( Tο παραπάνω κείμενο είναι προιόν επινόησης με σκοπό την σάτιρα. Καταναλώστε το ΥΠΕΥΘΥΝΑ!)

email
Πηγή άρθρου: komikotragiko.wordpress.com