Σωτ. Σάρλος: Η αγκαλιά του Σ.Ε.Ε μας χωράει όλους!!!.

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι. Συμπολίτισσες και συμπολίτες στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.

Ο τρόπος που έκλεισε η ΕΡΤ είναι μήνυμα και προάγγελος και άλλων παρόμοιων ενεργειών της κυβέρνησης.

Δεν είναι δυνατόν άψυχα χαρτιά όπως οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου να υποκαθιστούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο και να καταστρέφουν ανθρώπινες ψυχές.Πραξικόπημα όμως όπως ακούω και διαβάζω δεν έγινε μόνο στις 11 Ιουνίου που έκλεισε η ΕΡΤ.

Καθημερινά ζούμε παρόμοια πραξικοπήματα και τραγωδίες στη πατρίδα μας.Εκατομμύρια οι άνεργοι,χιλιάδες οι αυτόχειρες και άλλοι τόσοι αυτοί που έχουν αποπειραθεί να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.Χιλιάδες οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει και άλλες τόσες που είναι στα πρόθυρα να βάλλουν το λουκέτο τους. Πολυτέλεια η υγεία και η παιδεία στις μέρες μας, δυσβάστακτοι φόροι και τα χαράτσια και η επιβίωση μας το καθημερινό μας πρόβλημα.Αυτή είναι η ζωή μας.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ο ”ασθενής να γίνει καλά και όχι να ζει με μηχανική υποστήριξη, γιατί κάποια στιγμή θα εκλείψει και αυτή και, ο ασθενής θα αποβιώσει”…

Πρέπει λοιπόν το ”κακό” να φύγει από τη ρίζα του και,τότε μόνο θα επέλθει η ηρεμία,η ομαλότητα,να μπορείς σχεδιάζεις το αύριο και να κάνεις όνειρα για αυτό.

Πρέπει να απομονώσουμε τα κόμματα που μας έφεραν άμεσα ή έμμεσα στην καταστροφή. Εκ του αποτελέσματος διαπίστωσης ότι κανένα από αυτά δεν έχει κοινωνική ευαισθησία,κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη.

Υπάρχουν όμως πολιτικοί φορείς που αυτοσκοπός τους είναι η Πατρίδα,η Ελληνίδα και ο Έλληνας.

Ένας από αυτούς είναι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας(ΣΕΕ). Μικρός στο πολιτικό ”στερέωμα” όμως άφθαρτος,χωρίς κηδεμονία και ”λερωμένος”.Οι προσδοκίες σας και τα όνειρα σας μπορούν να βρουν το ”λιμάνι” τους και η αγκαλιά του μας χωράει όλους!!!

Όλοι εμείς μπορούμε να τον κάνουμε μεγάλο όχι για αυτόν αλλά για εμάς…..και τελειώνω με αυτό που είχε πει ο προηγούμενος πρόεδρος μας…

ότι..καθαρός δεν είναι αυτός που πλύθηκε..αλλά αυτός που δεν λερώθηκε ποτέ….

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Πρόεδρος Πoλιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ

Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης

email