Σωτήριος Διον.Σάρλος: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες

Οι καταιγιστικές επιδρομές προς τον Ελληνικό λαό συνεχίζονται ανελέητα και χωρίς σταματημό .Η εθνική μας κυριαρχία έχει εκχωρηθεί,η ”πολιτική μας κατάσταση” βρίσκεται υπό  ”ομηρία΄΄ των τροϊκανών  και όλοι εμείς παρακολουθούμε  κατά τρόπο μοιραίο τις εξελίξεις.

Μισθοί,συντάξεις,προνοιακά επιδόματα,παιδεία,υγεία στοχοποιούνται συνεχώς και μάλιστα κατά βάναυσο τρόπο, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνώντων. Ο κ.Σαμαράς φαίνεται να κατάλαβε μετεκλογικά την αναγκαιότητα της επιβολής των  επώδυνων μέτρων , μέτρα που θα  οδηγήσουν σε περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού ,σε μεγαλύτερη ύφεση ,στην αύξηση της ανεργίας και όχι  σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης.

Ήδη τα επίσημα στοιχεία  που δημοσιοποίησε η  Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για το μήνα Μάιο 2012,οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.147.372 άτομα,ποσοστό 23%. ”Αναγκασμένος”  να συμφωνήσει δηλώνει και ο κ. Βενιζέλος αφού όπως έχει αναφέρει ο ίδιος,ο  πρωθυπουργός έχει την τελική ευθύνη των επιλογών. Βέβαια αυτός ο ”εξαναγκασμός του” σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για ίδιον όφελος. ”Γλυκός” προάγγελος όλων αυτών και ο κ.Κουβέλης .Γιατί ;Γιατί  δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις του μαζί  με τον  κ.Βενιζέλο στις 18 Ιουλίου που δεσμεύτηκαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Πόσο  ακόμα θα τους πιστεύουμε;

Φίλες και φίλοι πριν τις εκλογές είχα εκφράσει την πεποίθηση μου ότι αυτά που εξαγγέλλουν  τα ονομαζόμενα κόμματα εξουσίας,είναι ”πολιτικές φανφάρες” και σας προέτρεψα να τους γυρίσουμε την πλάτη. Φαίνεται όμως ,ότι αυτή η πόλωση κρατά γερά τους Έλληνες σε κόμματα που πλέον δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ,στην Πατρίδα μας και στον Ελληνικό λαό, παρά μόνο δυστυχία και καταστροφή.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μην αφήνουμε το μέλλον της Πατρίδας,των παιδιών μας αλλά και γιατί όχι και το δικό μας στην τύχη του. Μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι και κάτω από μια σημαία ,την Ελληνική, να δώσουμε τον αγώνα μας για να διώξουμε αυτό το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά εδώ και 38 περίπου χρόνια .

Τελειώνω με το άρθρο 1 παρ. 3 του ισχύοντος Συντάγματος που λέει: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

email