Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αναλάβατε τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντα σας

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Π.Ε Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Προεκλογικά,είχα αναφέρει ,ότι  όλοι αυτοί οι ”εθνοσωτήρες” θα μας πίνουν το αίμα  σταγόνα-σταγόνα μέχρι να μας εξαντλήσουν και στη συνέχεια να μας δώσουν και τη ”χαριστική βολή”.

Τότε σας είχα προτρέψει  να τους γυρίσουμε την πλάτη και να τους μαυρίσουμε.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε και τώρα  πληρώνουμε  τα λάθη μας και μάλιστα πολύ ακριβά. Διερωτώμαι άραγε μέχρι πότε θα είμαστε ακόλουθοι και υποτακτικοί όλων αυτών που γκρέμισαν μέσα σε μια νύκτα, ότι με θυσίες και αγώνες είχε κατακτήσει ο Ελληνικός λαός;

Στο στόχαστρο μπήκε και πάλι ο Έλληνας πολίτης, με το γνωστό ψαλίδισμα στα προνοιακά επιδόματα,στους μισθούς,στις κύριες και επικουρικές συντάξεις  ενώ μερικοί εξακολουθούν να βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός χωρίζεται σε κατηγορίες  πολιτών προνομιούχων και μη.

Δυστυχώς όμως οι κυβερνώντες πιστοί στις υπογραφές προς τους Τροϊκανούς συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο. Οι περικοπές έχουν αγγίξει και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θίγοντας σοβαρά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Υγεία παρά έχει ψαλιδιστεί και φαίνεται πως έχει διαγραφεί από την ατζέντα της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού.

Τα ιδιωτικά μικροβιολογικά και ακτινοδιαγνωστικά κέντρα ευρίσκονται σε κατάσταση επίσχεσης….και ενδεχομένως και τα περισσότερα νοσοκομεία της Χώρας.

Ο ι φαρμακοποιοί από την 1η Σεπτεμβρίου έχουν αποφασίσει την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Η εφαρμογή αυτής της απόφασης σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι, για άλλη μια φορά, θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους τα φάρμακά  τους. Ο λαός μας αργοπεθαίνει  και δεν έχει πλέον χρήματα να κάνει ούτε τις αναγκαίες μικροβιολογικές του εξετάσεις.

Και ερωτώ.

Το θέμα αυτό  απασχολεί και προβληματίζει την κυβέρνηση;Τι μετράει περισσότερο για αυτήν; Η σωματική και η ψυχική υγεία του Ελληνικού λαού ή οι προσταγές της Τρόϊκας κύριοι κυβερνώντες και κύριοι βουλευτές;

Ποιοι σας εξέλεξαν εκπρόσωποί τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχετε το αξίωμα του βουλευτή , του Υπουργού και του Πρωθυπουργού;Οι Τροϊκανοί ή οι Έλληνες πολίτες;;

Σταθείτε λοιπόν στο ύψος των περιστάσεων και αναλάβατε τις υποχρεώσεις  σας και τα καθήκοντα σας απέναντι στον εξαθλιωμένο αλλά ΠΕΡΗΦΑΝΟ Ελληνικό λαό…….

email