Σταύρος Λυκούδης: Ο συμβολισμός της 25ης Μαρτίου

Σταύρος Λυκούδης

Σταύρος Λυκούδης

 H εθνικοαπελευθερωτικός ξεσηκωμός της 25ης Μαρτίου ήταν επανάσταση της λογικής, της δικαιοσύνης και κυρίως της ελπίδας. Ένα Άγιο όραμα …‘Η Ελεύθερη Ελλάδα’…  αποτέλεσε κίνητρο για τον ξεσηκωμό  λίγων ανθρώπων που στη συνέχεια έγιναν ένα ποτάμι που κατέπνιξε τον Οθωμανισμό και το σκοταδισμό μυριάδων περσικών εθνών. Το μήνυμα αυτό της επαναστάσεως είναι ιδιαίτερα επίκαιρο τώρα που η χώρα μας διατρέχει ένα παρόμοιο κίνδυνο πιο ύπουλο αυτή τη φορά από τη Μερκελ και το Δ Ράιχ.

Ο εορτασμός της επετείου αποτελεί αφορμή  για αφύπνιση όλων των Ελλήνων και άμεσο ξεσηκωμό του για την ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως. Είναι ιερή υποχρέωση όλων των Ελλήνων να ανακτήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Είναι ιερή μας υποχρέωση να προστατέψουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους συνέλληνες που δυστυχούν. Είναι ιερή μας υποχρέωση να προστατέψουμε τα παιδιά μας-τα αδέρφια μας που αναγκάζονται σε διωγμό. Είναι ιερή υποχρέωση μας να ορθώσουμε το ανάστημα μας στη νεογερμανική μπότα που απαιτεί τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές σε αντάλλαγμα τοκογλυφικών δανείων. Είναι ιερή μας υποχρέωση ΤΩΡΑ!

Πολλοί λένε ότι είναι δύσκολο να ξεσηκωθούν οι Έλληνες και σε αυτό αρκούμε να παραθέσω τα λόγια το γέρου του Μοριά  «…όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν συλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα…. ως μια βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας…».

Ακούμε την επιταγή των καιρών για επανάσταση

Ανατρέπουμε την κατοχική συγκυβέρνηση άμεσα.

Προβάλλουμε γόνιμες ιδέες βγαλμένες από τη κοινωνία.

Χρησιμοποιούμε νέα υλικά και χτίζουμε μια καινούρια Ελλάδα

Η Ορθόδοξη Ελλάδα  μπορεί να αναγεννηθεί και να καρποφορήσει χρησιμοποιώντας το πιο γόνιμο σπόρο τους Έλληνες!

email