Αυτοβιογραφία- φωτιά του Κέννεντι μέσα απο τον Λευκό Οίκο

John Kennedy

John Kennedy (Πηγή φωτογραφίας:cille85.wordpress.com)

Η Μίμι Άλφορντ, μαθητευόμενη το 1962 στον Λευκό Οίκο και ερωμένη του Τζόν Κέννεντι,  περιγράφει στην αυτοβιογραφία της, ανάμεσα σε όλες τις πολιτικές ίντριγκες, την πρώτη φορά που συνευρέθηκε με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με αποσπάσματα, που δημοσιέυει η New York Post, η Μίμι Άλφορντ, μετά από ένα πάρτι και πολύ αλκοόλ, οδηγήθηκε απο συνεργάτες του πρώην προέδρου στο δωμάτιο της «κυρίας Κένεντι». Εκεί είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή της ζωής της και, μάλιστα, με τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που αποκαλούσε πάντα «κύριο πρόεδρο».

Ο Κέννεντι της αποκάλυπτε τους ενδοιασμούς του για τα τεκτενώμενα, όπως η κρίση των πυραύλων στην Κούβα. Της είχε πεί, μάλιστα, πως «Θα προτιμούσα τα παιδιά μου να είναι κόκκινα, παρά νεκρά».

Η Άλφορντ αποκαλύπτει ακόμη πιο μαύρες ιστορίες γύρω απο τον πρόεδρο: Ο Τζον Κένεντι, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία, της έδειξε μια μέρα τον συνεργάτη του, Ντέιβιντ Πάουερς. «Ο Πάουερς φαίνεται λίγο σφιγμένος. Θα ήθελες να τον περιποιηθείς;», γράφει. »Ήξερα ακριβώς τι εννοούσε. Με προκαλούσε να κάνω στοματικό σεξ στον Ντέιβ Πάουερς. Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι όντως το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά».

Τέλος, θυμάται ένα περιστατικό όπου ο Τζον Κένεντι την πίεσε να κάνει χρήση ναρκωτικών!

Τελικά, ο πιο αμφιλεγόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, κέρδισε επάξια αυτόν τον τίτλο!