Αλ.Τσίπρας: Ο λαός είναι πια ώριμος και θα αντέξει στους εκβιασμούς

Aλέξης Τσίπρας

Aλέξης Τσίπρας(Πηγή φωτογραφίας:syrizag.wordpress.com)

Ο λαός μας είναι πια ώριμος και θα αντέξει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του κατά την περιοδεία του στην Κεφαλλονιά, εν όψει της προκήρυξης των εκλογών.

«Σήμερα επιτέλους», ανέφερε, «μετά από δυο χρόνια πρωτοφανούς δυσαρμονίας της λαϊκής βούλησης με τις ασκούμενες πολιτικές, προκηρύσσονται εκλογές μετά από την πίεση και την απαίτηση του λαού μας να μιλήσει, να εκφραστεί, να επιλέξει».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, το διακύβευμα των εκλογών είναι «ή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνέχιση του μνημονίου της λιτότητας και της καταστροφής, ή ένας νέος συνασπισμός εξουσίας, ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ, δυνατή Αριστερά, για να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση και να ξεφύγουμε από το μνημόνιο της χρεοκοπίας».

Ο λαός μας, εκτίμησε ο κ. Τσίπρας, είναι πια ώριμος και θα αντέξει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις  και έχει κατανοήσει ότι η έξοδος από την κρίση είναι αριστερά.

«Αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, που ίσως να μην μας ξαναδοθεί, να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές, πρέπει να την αξιοποιήσουμε και θα την αξιοποιήσει ο λαός μας ώστε να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα και σε όλη την Ευρώπη», κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή άρθρου: naftemporiki.gr