Ανακοίνωση – Ευχαριστήρια από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη

Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη

Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με την παρουσίαση του βιβλίου “Γλυκοζαχαρούληδες-Το πνεύμα των γενεθλίων”!!!

Η συγγραφέας και ηθοποιός Τζένη Παπαδημάτου, η εικονογράφος Εβίτα Μεταξάτου και οι συνεργάτες της, ηθοποιοί, Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Χολή και Μαρία Μανόνα μας παρουσίασαν ένα πρωτότυπο παραμύθι, η ιστορία του οποίου είναι γεμάτη με υπέροχες εικόνες και πολύτιμα μηνύματα για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η πίστη στον εαυτό μας, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια.

Η παιδική αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη και την βοήθεια των χορηγών:

1. Φρούτα Πολλάτος

2. Premier- Βαγγέλης Κονάδης

3. Carrefour Μαρινόπουλος

4. Βιβλιοπωλείο Σταματελάτου

5. Ημερήσιος

6. Cosmos FM 96.5

7. Εκδόσεις BELL

8. Jenny’s Studio

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) που στηρίζουν και προβάλλουν τις δράσεις μας.

Η προσφορά σας δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας στο σπουδαίο πολιτιστικό έργο που επιτελεί η βιβλιοθήκη μας, η εξαιρετική επιτυχία όλων των εκδηλώσεων και δράσεων που πραγματοποιούνται στην βιβλιοθήκη, ενισχύει τη δυνατότητα να υλοποιούμε και περαιτέρω να ενδυναμώνουμε παρόμοιες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ο Αντιπρόεδρος

Παν. Μπαζίγος

τεως Δ/ντης Παθ. Κλιν. Γ.Ν.Ν.Κ.

email