Ανήσυχες διακοπές για τον Γ.Παπανδρέου

Γ.Παπανδρέου

Γ.Παπανδρέου (Πηγή φωτογραφίας:papaioannou.wordpress.com)

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που βρέθηκε αντιμέτωπος με την ψυχρότητα των επιβατών του αεροπλάνου αλλά και με καυστικά σχόλια…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, επιβιβάστηκε σε πρωινή πτήση με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο κ. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από δύο άντρες της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθόλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα “ψυχρό” για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών,να τον κοιτά με… άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για …”πολλά πολλά”.

Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ.Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους, τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.

Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει “που είναι οι παλιές εποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου”.

Όπως γράφει το Flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα συναντήσει και κάποιους από τους προσωπικούς του φίλους.

email
Πηγή άρθρου: Flashnews.gr