Απονομή χορηγικών υποτροφιών από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Χορήγηση Υποτροφιών

Χορήγηση Υποτροφιών

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης (Ι. Μομφεράτου & Η. Μηνιάτη), ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας θα απονείμει τις πρώτες χορηγικές υποτροφίες στους δύο φοιτητές των Τμημάτων της Κεφαλονιάς με την υψηλότερη βαθμολογία.

Πρόκειται για την Αγγελική Μοσχονά (βαθμός: 8,28) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον Σπυρίδωνα Κόη (βαθμός: 8,21) του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.

Οι διακριθέντες φοιτητές θα παραλάβουν από μία επιταγή αξίας 5.000 ευρώ, ευγενική χορηγία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα χορηγικών υποτροφιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζεται, με σκοπό την ενίσχυση, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα, των φοιτητών με ιδιαίτερες επιδόσεις από μεμονωμένους ή εταιρικούς χορηγούς, συνεχίζοντας έτσι την ιστορική παράδοση κοινωνικής ευαισθησίας των Επτανήσιων ευεργετών.

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ξεκινάει το εξαήμερο Σεμινάριο για την Επτανησιακή Διατροφή, που διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το εξαήμερο Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευ­θύνεται σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου προβλέπεται η δη­μιουργία Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας, το οποίο θα αποδίδεται σε τοπικούς εστιάτορες που, αφού έχουν παρακολου­θήσει τα σχετικά σεμινάρια, θα ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τοπι­κά προϊόντα.

Το Σεμινάριο θα επαναληφθεί στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του καθορίζονται ως εξής;

Ζάκυνθος: 4 έως 9 Φεβρουαρίου 2013

Λευκάδα: 25 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2013

Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρα­κολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογί­ας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής μπορεί να γίνεται στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (9:00-14:00) και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]

Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:

www.teiion.gr/images/stories/diafora/aitisi_simmetoxis_sto_seminario.doc

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος,Αναπληρωτής Καθηγητής
(e-mail: [email protected])

Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος, τηλ: 26710-27101

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.