Δεκαεννέα (19) συλλήψεις στην Κεφαλονιά για τον Νοέμβριο

Σύλληψη

Σύλληψη

Συνελήφθησαν συνολικά (195) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (57) υποθέσεις που αφορούσαν την διεξαγωγή παράνομων στοιχημάτων  παιγνίων μέσω διαδικτύου, κλοπές και διαρρήξεις, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Νοεμβρίου 2015, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (195) άτομα, από τα οποία (93) στην Κέρκυρα, (47) στην Ζάκυνθο, (36) στην Κεφαλονιά και (19) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν, οι (3) για διενέργεια παράνομων στοιχημάτων και παιγνίων μέσω διαδικτύου, οι (7) αφορούσαν την σύλληψη για κλοπές, (18) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (40) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (57) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 1 υπόθεση εντοπισμού καταστήματος στο οποίο διενεργούνταν παράνομα στοιχήματα και παίγνια μέσω διαδικτύου
  • 18 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 38 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ηρωίνη 142 γραμμάρια
Ακατέργαστη κάνναβη  13,7 κιλά
Δισκία 117
Χρηματικό ποσό 2.590 ευρώ
Κυνηγετικά όπλα 6
email