Δραστηριότητα Σεπτεμβρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, τον Σεπτέμβριο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά σαράντα έξι (46) άτομα.

Οι συλλήψεις αφορούσαν  διάφορα αδικήματα.

Τα πλέον σημαντικά αφορούσαν:

 

 

Κλοπές-διαρρήξεις

  • Εξιχνιάστηκε την Πέμπτη (13.09.2012) από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, η κλοπή που έγινε το χρονικό διάστημα από 02 έως 03.02.2012 από οικία στα Χιονάτα Κεφαλονιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού.
  • Εξιχνιάστηκε την Πέμπτη (13.09.2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, η κλοπή που έγινε την Κυριακή (09.09.2012) από οικία στη Σάμη Κεφαλονιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ζευγαριού υπηκόων Βουλγαρίας.

Ναρκωτικά

  •  Συνελήφθησαν την Κυριακή (23.09.2012) το βράδυ στο λιμάνι της Σάμης Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο 22χρονοι υπήκοοι Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για αντίσταση.
  •  Συνελήφθη την Πέμπτη (13.09.2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 25χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Παρεμπόριο, νομοθεσία της πνευματικής ιδιοκτησίας

  •  Συνελήφθη την Πέμπτη (20.09.2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή πλαστών ψηφιακών δίσκων ( cd – dvd ) και για παραβάσεις που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
  •  Συνελήφθη την Δευτέρα (24.09.2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς, 32χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή πλαστών ψηφιακών δίσκων ( cd – dvd ) και για παραβάσεις που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Συνελήφθη την Δευτέρα (24.09.2012) το πρωί στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 18χρονος υπήκοος Πακιστάν για αρπαγή τσάντας, κατοχή πλαστών ψηφιακών δίσκων ( cd – dvd ) και για παραβάσεις που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, στέρηση εγγράφων παραμονής στην Χώρα

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (03.09.2012) το βράδυ, στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 18 και 27 ετών και μία 17χρονη υπήκοος Ιράν, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά δώδεκα (12) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών-διαρρήξεων, ναρκωτικών, νομοθεσία της πνευματικής ιδιοκτησίας και απόπειρες εξόδου από την Χώρα μη νόμιμων μεταναστών καθώς και διάφορα άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ενδεικτικά ηρωίνη, κοκαΐνη (75,5 γραμμάρια), κάνναβη, δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, πλαστά διαβατήρια, κινητά τηλέφωνα, 747 πλαστοί δίσκοι αναπαραγωγής εικόνας- ήχου και το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ.

Παράλληλα στο πλαίσιο καταπολέμησης της παραβατικότητας και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:

  • 80 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 19 επικίνδυνες
  • 21 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
email