Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χτύπημα στην Microsoft

Χτύπημα στην Microsoft

Δίνεται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας πληροφορικής Microsoft, που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 221 στο Μαρούσι, όπου τα ξημερώματα της 27-06-2012 έλαβε χώρα εμπρηστική επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές στο κτίριο της εταιρείας, προκαλώντας έκρηξη αυτοσχέδιων εκρηκτικών – εμπρηστικών μηχανισμών, που είχαν τοποθετήσει σε κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN, τύπου van και χρώματος λευκού, με το οποίο εισέβαλαν στο χώρο, σπάζοντας την κεντρική γυάλινη είσοδο.

Η δημοσιοποίηση του υλικού αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιοποίνων πράξεων της έκρηξης από κοινού, της προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού, της διακεκριμένης φθοράς και κλοπής από κοινού, με τις οποίες κατηγορούνται οι άγνωστοι δράστες, σε βαθμό κακουργήματος.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476258 και 210-6476259 ή στο email:
attica [dot] statesecurity [at] hellenicpolice [dot] gr

Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

email