Επίθεση με σιδηρολοστό από μέλη της Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή και αστυνομία

Χρυσή Αυγή και αστυνομία (Πηγή φωτογραφίας: garizo.blogspot.com)

Μια ακόμη επίθεση σε βάρος εκπροσώπων κομμάτων της αριστεράς, με δράστες μέλη της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στι χωριό Σκοτούσα των Σερρών.

Το επεισόδιο κατήγγειλε με ανακοίνωση της η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και ΜΛ-ΚΚΕ και επιβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, Στέφανος Μάνδαλος. Όπως είπε ο κ. Μάνδαλος δεν υπήρξαν συλλήψεις γιατί δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας, την επίθεση δέχτηκαν οι υποψήφιοι Δήμητρα Σαμαρά, Σοφοκλής Πούλιος και Nίκος Δημητριάδης (υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη).

Οι τρεις υποψήφιοι «ενώ διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγιτών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό».

«Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών» ανέφερε η ανακοίνωση της συνεργασίας.

email
Πηγή άρθρου: ethnos.gr