Εξιχνιάσεις κλοπών από την Αστυνομία σε Χιονάτα και Σάμη

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, η κλοπή που έγινε το χρονικό διάστημα από 02 έως 03.02.2012 από οικία στα Χιονάτα Κεφαλονιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 25χρονου ως του δράστη της κλοπής οικίας από την οποία αφαίρεσε μία τηλεόραση αξίας 1.600 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας ενώ η τηλεόραση που βρέθηκε από τους αστυνομικούς, επιστράφηκε στον κάτοχο της.

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, η κλοπή που έγινε την Κυριακή (09.09.2012) από οικία στη Σάμη Κεφαλονιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ζευγαριού υπηκόων Βουλγαρίας.

Από την έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης προέκυψε ότι η 52χρονη Βουλγάρα που εργάζονταν στην οικία 88χρονης ημεδαπής ως οικιακή βοηθός, αφαίρεσε με την συνδρομή του 59χρονου συζύγου της, το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας ενώ το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκαν, επιστράφηκε στην 88χρονη.

email