Κλοπή αυτοκινήτου από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

Κλοπή αυτοκινήτου

Κλοπή αυτοκινήτου(Πηγή φωτογραφίας:lefkasnews.gr)

Την Τρίτη 13-03-2012 και κατά τις 15.30 ο πρ/νος τεχνικών υπηρεσιών της κ. Β. Βουκελάτος και ο χειριστής κ. Ι. Κολέογλου αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο της Π.Ε. Λευκάδας ΚΗΗ 1554 να κινείται προς το δρόμο του κάστρου.

Δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά του οδηγού, αλλά μόνο ότι φορούσε γιλέκο εργασίας (που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο).

Επειδή η κίνηση του οχήματος θεωρήθηκε ύποπτη ενημέρωσαν τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Δ. Σκληρό καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Βερύκιο.

Διαπιστώθηκε αμέσως ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγα λεπτά πριν, από το χώρο στάθμευσης του Διοικητηρίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και η Ασφάλεια.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου εντοπίστηκε στην Αμφιλοχία κατευθυνόμενο προς το Λουτρό και στην προσπάθεια να διαφύγει από μπλόκο χτύπησε, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, σε περιπολικό του Α. Τ. Αμφιλοχίας ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Ο δράστης με την βοήθεια συνεργών του διέφυγε.

Αμέσως έσπευσαν στην Αμφιλοχία οι κ. κ. Βερύκιος, Σκληρός, Φ. Αραβανής και Κολέογλου όπου και συνόδευσαν το αυτοκίνητο στη Σήμανση του Α. Δ. Αγρινίου για τα περεταίρω.

Η  Π. Ε. Λευκάδας ευχαριστεί και συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία, τις οποίας οι αστραπιαίες ενέργειες οδήγησαν στην ανεύρεση του αυτοκινήτου σε λιγότερο από μιάμιση ώρα από το συμβάν.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί και συγχαίρει τους αστυνομικούς του Α. Τ. Αμφιλοχίας που διακινδύνευσαν την σωματική τους ακεραιότητα, γιατί όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για θρασείς και αδίστακτους εγκληματίες.

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam