Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Ελληνική Αστυνομία

Ελληνική Αστυνομία.

Συνελήφθησαν συνολικά (509) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (129) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση ληστειών,  την κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων, περιπτώσεων απάτης, κλοπών και διαρρήξεων, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Αυγούστου 2015, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (509) άτομα, από τα οποία (253) στην Κέρκυρα, (136) στην Ζάκυνθο, (68) στην Κεφαλονιά και (52) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές, οι (2) αφορούσαν συλλήψεις για ληστεία, οι (2) για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών, οι (3) για απάτες, οι (28) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (22) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (62) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (129) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 3 υποθέσεις ληστείας
  • 2 υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστών νομισμάτων
  • 23 υποθέσεις απάτης
  • 22 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 79 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Κάνναβη 784 γραμμάρια
Ναρκωτικά δισκία 540
Είδη παρεμπορίου 223
Χρηματικό ποσό 61.857 ευρώ
email