Προσήχθη στην Ασφάλεια ο Πακιστανός για την επίθεση στη 15χρονη

Ελληνική Αστυνομία

Ελληνική Αστυνομία (Πηγή φωτογραφίας:ethnos.gr)

Προσήχθη στην Ασφάλεια και ανακρίνεται ο 21χρονος Πακιστανός, καθώς η Αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την 15χρονη μαθήτρια στην Πάρο.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για να ταυτοποιήσουν το νεαρό, κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει νωρίς το απόγευμα.

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από το νησί την επομένη του περιστατικού και εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου έγινε η προσαγωγή του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούσαν πιθανή την εμπλοκή του 21χρονου στην κακοποίηση της κοπέλας, γι’ αυτό και συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα από το δωμάτιό του -το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης-, προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Ιδιαίτερα σημαντικές κρίθηκαν οι αναφορές της μητέρας της 15χρονης, η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr