Σύλληψη ολόκληρης οικογένειας στην Πάτρα

Σύλληψη

Σύλληψη

Πρόκειται για πενταμελή οικογένεια και συγκεκριμένα για τον πατέρα, τη μητέρα και τους τρεις γιους, 60, 53, 33, 28 και 27 ετών!

Συνελήφθησαν με περιπετειώδη τρόπο στην Πάτρα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της οπλοκατοχής, της εκβίασης, της κατοχής κροτίδων και πυρομαχικών, της απρόκλητης πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απείθειας σε βάρος αστυνομικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης που έκαναν αστυνομικοί έπειτα από παραγγελία των δικαστικών Αρχών,
κλήθηκε ο 28χρονος, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για να εξεταστεί.

Τραυμάτισε αστυνομικό!

Κατά την παραμονή του στην Ασφάλεια, ο νεαρός -σύμφωνα με την Αστυνομία- επιτέθηκε απρόκλητα σε αξιωματικό της Ασφάλειας Πατρών και τον τραυμάτισε ελαφρά. Αμέσως μετά, άρχισε να απειλεί και να βρίζει τους υπολοίπους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν, συνοδεία εισαγγελέα στο σπίτι του νεαρού στην Οβρυά Πατρών
αλλά οι γονείς του αρνήθηκαν αρχικά να ανοίξουν.

Επίθεση και από τα αδέρφια!

Τελικά, ύστερα από αρκετή ώρα, άνοιξαν την πόρτα για να ξεκινήσει η έρευνα, στη διάρκεια της οποίας έφθασαν στο σπίτι οι δύο αδελφοί του 28χρονου, 33 και 27 χρόνων, οι οποίοι -σύμφωνα με την Αστυνομία- επίσης έβρισαν, απείλησαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς!

Από την έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, προέκυψαν, μεταξύ άλλων, ένα πυροβόλο πιστόλι με επτά φυσίγγια, μία κουκούλα, μια αντιασφυξιογόνο μάσκα, ένα βεγγαλικό, ένα ξιφίδιο, διάφορα εξαρτήματα καθαρισμού όπλου και μία θήκη μεταφοράς, πέντε συναλλαγματικές επιταγές συνολικού χρηματικού ποσού 12.640 ευρώ, δύο επιταγές και μία φωτοτυπία επιταγής με ποσό 18.790 ευρώ, καθώς και πλαστές αστυνομικές σφραγίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, κάποια από τα άτομα της οικογένειας, ήταν μέλη ομάδας εκβιαστών.

email
Πηγή άρθρου: newsit.gr