Συλλήψεις 36 ατόμων κατά τον μήνα Μάρτιο στην Κεφαλονιά

Ελληνική Αστυνομία

Ελληνική Αστυνομία.

Συνελήφθησαν συνολικά (216) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (59) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων, την διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Μαρτίου 2015, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (216) άτομα, από τα οποία (136) στην Κέρκυρα, (36) στην Κεφαλονιά, (16) στην Ζάκυνθο και (28) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές οι (32) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (13) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (80) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (59) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 14 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 45 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ακατέργαστη κάνναβη 1.157 γραμμάρια
Χρηματικό ποσό 3.250 ευρώ
Είδη παρεμπορίου 492
email