Συλλήψεις για ναρκωτικά & εξύβριση στο Αργοστόλι

Σύλληψη

Σύλληψη

Συνελήφθησαν χθες (03.04.2013) το μεσημέρι στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 46,38 και 36 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αντίστασης, απείθειας, απειλής και εξύβρισης σε βάρος αστυνομικών.

Αναλυτικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 38χρονου και του 46χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  ποσότητα ηρωίνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου
  • 25 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων
  •  διάφορες συσκευασίες με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών
  • δύο κινητά τηλέφωνα

Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα ο 46χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο απωθώντας τους.

Στην συνέχεια ένας ακόμη 36χρονος ημεδαπός που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της οικίας προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα εξυβρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς και προκάλεσε μικρές υλικές φθορές στο περιπολικό.

Οι τρεις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν χθες (03.04.2013) το μεσημέρι στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 46,38 και 36 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, αντίστασης, απείθειας, απειλής και εξύβρισης σε βάρος αστυνομικών.   Αναλυτικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 38χρονου και του 46χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  	ποσότητα ηρωίνης βάρους 10 γραμμαρίων περίπου 	 25 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων 	 διάφορες συσκευασίες με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών 	 δύο κινητά τηλέφωνα  Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ παράλληλα ο 46χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο απωθώντας τους.   Στην συνέχεια ένας ακόμη 36χρονος ημεδαπός που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της οικίας προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα εξυβρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς και προκάλεσε μικρές υλικές φθορές στο περιπολικό.   Οι τρεις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.