Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Κεφαλονιά

Πόκερ

Πόκερ

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (367) τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μάρκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ

Συνελήφθησαν το Σαββάτο (13.12.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, έξι ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 68 ετών, για παράνομο «τζόγο».

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των ανωτέρω ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου στο πλαίσιο των γενικότερων ελέγχων που πραγματοποιούνται την τρέχουσα χρονική περίοδο για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρηση εντοπίστηκαν σε καφενείο στο Αργοστόλι, πέντε παίκτες πελάτες καθώς και ο 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, όπου και διαπιστώθηκε να παίζουν με χρηματικό στοιχηματισμό το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «poker texas- holdem».

Στο κατάστημα, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τράπουλα, (367) τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μάρκες και το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι προληπτικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου θα κλιμακωθούν την τρέχουσα εορταστική περίοδο στα Ιόνια Νησιά.

email