Συλλήψεις για την ληστεία στα Μαυράτα

Ληστεία

Ληστεία(Πηγή φωτογραφίας:sigmalive.com)

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, υπόθεση ληστείας σε βάρος 85χρονης ημεδαπής που έγινε την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί στα Μαυράτα Κεφαλονιάς και συνελήφθησαν δύο 25χρονοι ημεδαποί και ένας 42χρονος.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ημεδαπών για πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από την συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Αργοστολίου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί αφαίρεσαν, με τη χρήση βίας από την οικία 85χρονης το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, χρυσαφικά και τιμαλφή

Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις συλληφθέντες κατά περίπτωση, ακινητοποίησαν και  φίμωσαν την 85χρονη με ταινία και αναισθητικό σπρέι ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας της,  τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι συλληφθέντες κατά την διάπραξη της ληστείας κατασχέθηκε καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας θα οδηγηθούν αύριο   (10.11.2012) στον κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας.

email