«Θυσία στο σατανά» ο φόνος της άστεγης στη Γλυφάδα

Αστυνομία

Αστυνομία

Θύμα σατανιστή έπεσε η άστεγη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, που είχε βρεθεί νεκρή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Γλυφάδα, φέρνοντας στη μνήμη την «Ομάδα των Σατανιστών» της Παλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός 21 ετών ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στο φόνο της άτυχης γυναίκας, ως ανθρωποθυσία στον Σατανά, καθώς με αυτόν τον τρόπο «ερχόταν πιο κοντά του».

Ακόμη ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και ανεπάγγελτος.

Το έγκλημα, που ο δράστης φέρεται να ονόμασε ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία, διαπράχθηκε ανήμερα του Πάσχα…

Ο νεαρός πήρε μία μεγάλη πέτρα και κτύπησε στο κεφάλι πολλές φορές τη γυναίκα, με συνέπεια να τη …θυσιάσει στο σατανά.

Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και επελέγη τυχαία από το δράστη για να τη σκοτώσει. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εκτιμούν πάντως ότι είχε εντοπίσει τη γυναίκα από καιρό και αφού την παρακολούθησε και είδε ότι ήταν μόνη, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν.

Δολοφονία α λα «Σατανιστές της Παλλήνης»

Ο τρόπος δολοφονίας θυμίζει αυτόν με τον οποίο οι αποκαλούμενοι «Στατανιστές της Παλλήνης» είχαν σκοτώσει τη Γαρυφαλιά Γιούργα.

Τότε οι δράστες την είχε πλησιάσει την ώρα που είχε βγεί από το ξενοδοχείο που εργάζονταν, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας και αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, στη συνέχεια την οδήγησαν στους πρόποδες του Υμηττού, όπου τη σκότωσαν λιώνοντας το κεφάλι της με μία πέτρα.

Όσον αφορά στον θάνατο της 40χρονης, ο δράστης προχώρησε μετά τον φόνο σε «τελετουργικό της ανθρωποθυσίας».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία χάραξε το χέρι του με ένα σπασμένο μπουκάλι, και με το δικό του αίμα σχεδίασε τον αριθμό 666 και έναν ανάποδο σταυρό, σε διπλανό παγκάκι.

Οι έρευνες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή του φόνου στράφηκαν στα άτομα που σύχναζαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, αφού διαπίστωσαν ότι το αίμα δεν ανήκε στο άτυχο θύμα.

Οι επιτελείς της Ασφάλειας Αττικής που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και ανέκριναν τον δράστη του φρικτού εγκλήματος, κάνουν λόγο για ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που από μικρό, όπως αναφέρουν συγγενείς του, είχε μεταφυσικές αναζητήσει και πολύ περίεργη συμπεριφορά.

Δεν πίστευαν όμως, όπως είπαν οι συγγενείς του δράστη, ότι θα έφτανε στο έγκλημα, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς ανέφερε διάφορα περίεργα πράγματα για το σατανά και για ανθρωποθυσίες..

Η σύλληψη του δράστη ευτυχώς έγινε έγκαιρια από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, (παραδέχθηκε την πράξη του) διότι αποκάλυψε ότι είχε σχεδιάσει νέα ανθρωποθυσία.

Μάλιστα την προσδιόρισε στις 21 Ιουνίου ενόψει του θερινού ηλιοστασίου και πάλι με θύμα που θα επέλεγε τυχαία …

email
Πηγή άρθρου: ethnos.gr