Αύξηση ομάδων στην Δ’ Εθνική – Αναποφάσιστος ο Α.Ο Διλινάτων

ΕΠΟ

ΕΠΟ

Κανονικά θα συμμετέχουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών ΕΠΣ στη Δ’ Εθνική, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ουσιαστικά ακυρώθηκε η διαδικασία των μπαράζ.

Το ζήτημα των ομίλων της Δ’ Εθνικής απασχόλησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τα παράπονα των προέδρων Ενώσεων να είναι πολλά στο ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομίλων σε έξι και την συνεπαγόμενη αύξηση των αποστάσεων και των εξόδων.

Τελικά αποφασίστηκε να γίνουν οκτώ οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική της νέας περιόδου και να συμμετέχουν σε αυτούς όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων, για να είναι αρκετές οι ομάδες σε κάθε όμιλο.

Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων θα γίνει στα μέσα Αυγούστου, αφού ξεκαθαριστεί πρώτα πόσες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 95 ομάδες που είχαν δικαίωμα, δέκα ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports.gr, ο Κ. Βαρτελάτος, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει διοικητικό συμβούλιο για να αποφασιστεί το αν η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική κατηγορία. Όπως είπε όμως ο κ. Βαρτελάτος «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team