Αλιχανίδης: «Η σειρά μας να κερδίσουμε ένα ντέρμπι»

water polo A1

water polo A1.(Πηγή φώτο αρχείου :prasinanea.gr)

Μεγάλες «μάχες» για το πρωτάθλημα, μεγάλα παιχνίδια όμως θα έχουμε και το διήμερο 18-19 στην Κεφαλονιά, όπου θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον πολίστα του Παναθηναϊκού Μίμη Αλιχανίδη να δηλώνει στην «Πράσινη» πως ήρθε η ώρα να πάρει η ομάδα του ένα ντέρμπι.

«Θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Χίο, που είναι μία αξιόλογη αντίπαλος. Ίσως όμως να είναι η σειρά μας να κερδίσουμε σε ντέρμπι. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να κυνηγήσουμε μια διάκριση και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι ένα ματς που όλα γίνονται», δήλωσε αρχικά ο περιφερειακός του Παναθηναϊκού Μίμης Αλιχανίδης στην εφημερίδα «Πράσινη» αναφορικά με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Χίο.

Και συνέχισε: «Και μπορούμε και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό. Άλλωστε, για αυτό ήρθαμε φέτος όλα τα παιδιά στην ομάδα, γι’ αυτό δουλεύουμε και ελπίζουμε να βγει στο Κύπελλο. Ήρθε η ώρα μας. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τους οπαδούς μας. Σε όλα τα ομαδικά σπορ, ο θεσμός του Κυπέλλου είναι των εκπλήξεων.

Πολλές φορές μικρότερες ομάδες έχουν υπερκεράσει μεγάλα εμπόδια, φτάνοντας ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Πρότι υπάρχει τεράστια διαφοράς στα μπάτζετ Ολυμπιακού, Χίου και Βουλιαγμένης με εμάς, οι διαφορές των 4 αυτών ομάδων σε αγωνιστικό επίπεδο είναι πολύ μικρές. Έτσι, θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

email
Πηγή άρθρου: onsports.gr