Ανακοίνωση – Πρόσκληση από τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου

NOA

N.O.A.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου μετά τη διεξαγωγή των Κολυμβητικών Σχολικών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 04/06/2013 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς με ικανοποιητική συμμετοχή και με επιτυχία, συγχαίρουμε τους διοργανωτές που συμπεριλαμβάνουν στις σχολικές δραστηριότητες και το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης. Συμμετείχαν έξι Δημοτικά σχολεία με 50 συνολικά αθλητές σε οκτώ αγωνίσματα.

Μετά δε, από την ανάγνωση των αποτελεσμάτων διαπιστώσαμε ότι οι σειρές των νικητών (1η – 2η – 3η θέση) όπως επίσης και άλλων θέσεων ήταν ικανοποιητικές αλλά και οι χρόνοι που έφερεν οι μαθητές- αθλητές ήταν από παιδιά της κολυμβητικής δύναμης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, τα οποία συγχαίρουμε, ιδιαίτερα τους προπονητές τους οι οποίοι καταφέρνουν να τα ξεχωρίζουν εντός και εκτός Κεφαλλονιάς και να προβάλλουν το έργο τους.

Στατιστικά οι μαθητές αθλητές του Ομίλου μας κατέλαβαν: 8 πρώτες θέσεις, 8 δεύτερες θέσεις και 7 τρίτες θέσεις.

Προτείνουμε και συμβουλεύουμε τους γονείς οι οποίοι είδαν, κατά τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων, τη διαφορά των καλών αθλητών , να φέρουν τα παιδιά κοντά μας κι εμείς με τη μεγάλη εμπειρία των ετών αυτών, αφενός θα τα μάθουμε να κολυμπούν σωστά, να χαίρονται χωρίς φόβο και κόπο το υγρό στοιχείο, να φτιάξουν ένα ωραίο και αρμονικό σώμα, και αφετέρου εάν το θέλουν να καλλιεργήσουν παραπάνω τυχόν ταλέντο που ενδεχομένως να γεννηθεί, διαθέτουμε το τμήμα που αποβλέπει στον πρωταθλητισμό.

Στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου πειραματισμοί, επιπολαιότητες και προχειρότητες δεν επιτρέπονται.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλό καλοκαίρι και στους γονείς τους να τα χαίρονται και να είναι ευτυχείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

email