Απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά ΕΠΟ ο Β. Μαζαράκης

Β. Μαζαράκης

Β. Μαζαράκης

Με τη μειοψηφία του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης Β. Μαζαράκη και του προέδρου της Football League Σπ. Καλογιάννη πέρασε η αύξηση των ψήφων στη Γ.Σ. της ΕΠΟ και η ενίσχυση της Super League.

Ο κ. Μαζαράκης, παρά τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής και το “δέλεαρ” των τριών ψήφων σε κάθε Ένωση, δεν άλλαξε στάση και σύμφωνα με πληροφορίες αντιπρότεινε να έχει από μια ψήφο κάθε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Η πρότασή του, όπως ήταν φυσικό, απερρίφθη και στη συνέχεια είπε ότι επιφυλάσσεται για τις περαιτέρω ενέργειές του διευκρινίζοντας ότι αν λάβει εντολή από σωματεία της Ένωσής του θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα χωρίς να αποκλείει την τακτική δικαιοσύνη.

Δυσαρέσκεια υπήρξε και από την πλευρά της Football League, η οποία παρότι είναι επαγγελματική Ένωση, δεν είχε τη μεταχείριση της Super League και πήρε τρεις ψήφους. Ο πρόεδρός της Σπ. Καλογιάννης ζήτησε επτά, όμως το αίτημά του δεν ικανοποιήθηκε.

Η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί και από τη ΓΣ της ΕΠΟ τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι αύξηση στις ψήφους της Super League είχε περάσει από τη ΓΣ της ΕΠΟ στη ΓΣ του 2010, με τρεις μειοψηφίες, όμως το Πρωτοδικείο δεν την ενέκρινε.

Τέλος το προεδρείο εξουσιοδοτήθηκε για την πρόσληψη δύο νέων διευθυντών. Ο ένας επικοινωνίας και ο άλλος οικονομικών.

Πηγή άρθρου: soccerplus.gr/