Αργοστόλι – Παναθηναϊκός 10-11

water polo A1

Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μετά το τέλος και τους τρίτου οκταλέπτου ήταν μπροστά με τρία τέρματα, το Αργοστόλι δεν κατέθεσε τα όπλα.(Πηγή φώτο:prasinanea.gr)

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός επί του Αργοστολίου με 11-10 στην Κεφαλλονιά.Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κινδύνευσαν στο τέλος, αλλά χάρη σε τέρμα του Κοκκινάκη πήραν τη νίκη.

Το Τριφύλλι στο ημίχρονο με όπλο το μεγάλο του πλουραλισμό στην επίθεση έφτασε να προηγείται με 8-5.Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μετά το τέλος και τους τρίτου οκταλέπτου ήταν μπροστά με τρία τέρματα, το Αργοστόλι δεν κατέθεσε τα όπλα.

Με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά στο τέλος μίλησε ο Κοκκινάκης. Συγκεκριμένα, τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού ο έμπειρος αμυντικός χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό που μπορεί να τον φέρει μέσα στην τετράδα μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Αργοστόλι – Παναθηναϊκός 10-11

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-4, 1-1, 4-2.

Αργοστόλι (Κρητικός): Δουδέσης Ευάγγελος 3, Δουδέσης Πέτρος 3, Μουρνάζος 3, Θωμάκος 1.

Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 3, Τσόκας 2, Κοκκινάκης 1, Στελλάτος 1, Αληχανίδης 1, Δερμιτζάκης 1, Κόχειλας Γιάννης 1, Κομάντινα 1.