Οι αστειότητες των «μαϊμούδων» που «κυνηγάνε» το Ν.Ο.Α. μου προκαλούν μόνο γέλωτα…

Λουκάς Νιφοράτος

Λουκάς Νιφοράτος

Οι αστειότητες  των «μαϊμούδων» που «κυνηγάνε» το  Ν.Ο.Α. μου προκαλούν μόνο γέλωτα…

Χωρίς φυσικά να νιώθω καμία ανάγκη να «απολογηθώ» στις «μαϊμούδες» που, μη έχοντας κάτι άλλο να ασχοληθούν στην ζωή τους, «κυνηγάνε» το ιστορικό Σωματείο του Ν.Ο.Α. , θα σημειώσω τα κάτωθι απλά και μόνο για να μην  θεωρήσει  οποιοσδήποτε ότι έχουμε κάτι να κρύψουμε ή να φοβηθούμε :

  1. Οι  ψευτοκαταγγελίες  που έχουν γίνει εις βάρος του Ν.Ο.Α είναι προϊόντα «διεστραμμένων εγκεφάλων», ουδεμία βάση έχουν , έχουμε καταθέσει σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές τις άδειες μας και όλα τα νόμιμα έγγραφά μας και ουδέν πρόβλημα υφίσταται .
  2. Οι «αρουραίοι» και οι «κατσαρίδες» και «οι μη έχουσες σεξουαλική δραστηριότητα»  που προβαίνουν στις ανώνυμες ψεύτικες καταγγελίες είναι καταδικασμένοι να κινούνται μια ζωή στο σκοτάδι γιατί γνωρίζουν ότι αν υπογράψουν τα άθλιά  τους πονήματα θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορούμενου  όπως συμβαίνει με όλους τους κοινούς συκοφάντες.
  3. Συνεχίζουμε ως το μεγαλύτερο ναυταθλητικό Σωματείου του νησιού την πορεία μας που είναι ήδη γεμάτη διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα και φυσικά η καλύτερη ηθική στήριξη για εμάς είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η συντριπτική πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών πέρα από κάποιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες που έχουν μάθει να διώκουν ό, τι θετικό γίνεται στον τόπο .

Αυτά τα άρρωστα άτομα τα αφήνουμε εκεί που ανήκουν : Στην κοινωνική περιφρόνηση και στην απομόνωση .

Λούκας Νιφοράτος

Πρόεδρος Ν.Ο.Α.