Χαμός με το black humor της Παπαχρήστου

Βούλα Παπαχρήστου

Βούλα Παπαχρήστου

Σε ένα ομολογουμένως όχι και τόσο επιτυχημένο αστείο προέβη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν.Συγκεκριμένα η Παπαχρήστου έκανε post στο twitter το παρακάτω μήνυμα:

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια που ακολούθησαν από αρκετούς χρήστες του twitter δεν ήταν και τα καλύτερα.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς που ζητούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να πάρει θέση για το συγκεκριμένο σχόλιο, μιας και μην ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από 24 ώρες ξεκινάνε και οι Ολυμπιακοί Αγώνες (διοργάνωση σύμβολο ενότητα και φιλίας μεταξύ των λαών).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το post της Παπαχρήστου:

Tweet  Παπαχρήστου

 

 

 

 

 

 
Η Ελληνίδα αθλήτρια, βλέποντας όλα αυτά τα σχόλια που κατέκλυσαν τον λογαριασμό της κατάλαβε γρήγορα το λάθος της και φρόντισε να ζητήσει συγνώμη.

Δείτε το μήνυμα της Παπαχρήστου:

«Όλα αυτα που συνέβησαν δεν με εκφράζουν ειμαι Αθλήτρια τίποτε αλλο!!Δεν συνηθιζω να προσβαλω ποτε κανέναν…δεν ειμαι αυτής της ιδεολογίας!

Ζητώ συγγνωμη αν άθελα μου προσεβαλα ανθρώπους!δεν εχω καμία αναμηξει με τα πολιτικά!!!ειμαι Αθλήτρια και μονο!!»

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό  από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου  με απόφαση της Ελληνικής Αποστόλης στο Λονδίνο, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της, Ισίδωρος Κούβελος.

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr