Χτύπησε ο Φωτάκης

Ο Γιώργος Φωτάκης

Ο Γιώργος Φωτάκης.

Ο Γιώργος Φωτάκης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Κυριακής καθώς δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο τραυματισμός του μέσου του ΠΑΟΚ προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της εθνικής, με τους διεθνείς να μην έχουν ξεπεράσει ακόμη τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις και το απόγευμα της Κυριακής θα γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάστασή του. Αξίζει να σημειτροωθεί δε ότι ήταν πολύ πιθανό να ξεκινήσει απέναντι στην Τσεχία μαζί με τους Μανιάτη και Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή και πλέον η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Σε ρυθμούς Τσεχίας η Εθνική

Μαζί με τον Βόκολο έτρεξαν οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Σαμαράς, Γκέκας και Χολέβας, ενώ το άλλο γκρουπ που συμπεριλάμβανε τους Νίνη, Μάκο, Λυμπερόπουλο, Φορτούνη, Φωτάκη, Φετφατζίδη, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Μήτρογλου, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή.

Στη συνέχεια το δεύτερο γκρουπ χωρίστηκε σε δύο ομάδες και ακολούθησε δίτερμα. Την μία ομάδα με τα κίτρινα φανελάκια, αποτέλεσαν οι Τζόρβας, Μήτρογλου, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς και Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος) ενώ με τα μπλε φανελάκια αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Μάκος Φορτούνης, Παπαδόπουλος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος και Φετφατζίδης.

Οι τερματοφύλακες αρχικά γυμνάστηκαν μόνοι τους με τον Κώστα Χαλκιά να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης του Σαββάτου.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση της εθνικής στο Λεγκιόνοβο καθώς αύριο Δευτέρα αναχωρεί για Βρότσλαβ.

email
Πηγή άρθρου: contra.gr