Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πλήρωσε 850 ευρώ για διαιτησία και παρατηρητή απο τη Κεφαλλονιά

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο.

Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες, δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολλά πράγματα από την πλευρά την ΕΠΟ και στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σωματεία της Δ’ Εθνικής.

Τρανό παράδειγμα ο Διαγόρας, που είναι μόνο η αφορμή για να αναδειχθεί ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν κι άλλα σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων πλήρωσε 850 ευρώ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό Σαγεΐκων εκ των οποίων τα 245 αφορούσαν την εξόφληση του παρατηρητή αγώνα, ο οποίος ήρθε από την Κεφαλλονιά.

Η ειρωνία είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση του Διαγόρα έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζήτησε να οριστεί παρατηρητής από την Αχαΐα έτσι ώστε να μειωθούν τα έξοδα. Αντί λοιπόν η Ομοσπονδία να σεβαστεί και να ικανοποιήσει το αίτημα, όρισε παρατηρητή αγώνα από την Κεφαλλονιά, ούτε καν από την Ηλεία, τη Μεσσηνία ή την Αρκαδία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ, μήπως και ιδρώσει τα αυτί της και αποφύγει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε η διοίκηση του Εθνικού Σαγεΐκων είχε πρόβλημα να οριστεί παρατηρητής από την Αχαΐα.

Το διαιτητικό τρίο ήταν από την Αιτωλοακαρνανία και ο παρατηρητής διαιτησίας από την Αργολίδα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι φανερό πλέον ότι ο Διαγόρας έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν φορτωθεί με άγχος και μένει να έρθει η πρώτη νίκη για να πάρουν τα πάνω τους, φυσικά επιβάλλεται να βελτιώσουν και την αγωνιστική τους εικόνα.

Η προετοιμασία του Διαγόρα ξεκίνησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά, στο οποίο η ομάδα των Βραχνεΐκων θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία. Παραμένει μαζί με την Αχαϊκή στο “μηδέν” αναφορικά με το σκοράρισμα.

email
Πηγή άρθρου: pelop.gr