Δελτία Τύπου από το Ν.Ο Αργοστολίου

Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

Το νέο αίμα του τμήματος ιστιοπλοϊας του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες ιστιοπλοϊας κατηγορίας optimist , που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στις 17-18/11/2012 με την επωνυμία “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2012”.

Η κατηγορία των optimist ξεκινά για από την ηλικία των επτά ετών.  Την ομάδα μας συνόδευσε η προπονήτρια του τμήματος κα Παγουλάτου Γεωργία και ο έμπειρος ιστιοπλόος κ. Δημητράτος Βαγγέλης.  Οι αθλητές μας: Παπανικολάτου Βαρβάρα, Πολλάτου Κωνσταντίνα, Τζουγανάτος Γιώργος και Λούκας Jones  έκαναν μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση , παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους  και μας γεμίζουν ελπίδες  ότι μέχρι το καλοκαίρι θα κάνουν την μεγάλη πρόοδο που θα τους δώσει την αγάπη και το μεράκι για να συνεχίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα το οποίο ταιριάζει σε μας τους νησιώτες.

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή με συμμετοχή των Ομίλων της Περιφέρειάς μας όπως: Ν.Ο.Καλαμάτας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”,  Α.Ο. Ιθάκης “ΠΡΟΟΔΟΣ”, Ν.Ο.Λευκάδας, Ν.Ο.Κιάτου, Ι.Ο.Αιγίου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, Α.Ι.Ο.Ρίου “ΙΑΣΩΝ”.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους γονείς τους για την συμπαράστασή τους.

Με την ευκαιρία του δελτίου καλούμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον όμιλο για να γνωρίσουν το άθλημα.   Η εκπαίδευσή τους  γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00μ.μ..

Κάνουμε γνωστό  επίσης ότι η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας αναχωρεί αύριο Σάββατο, 24/11/2012 αεροπορικώς για Θεσαλλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 16:30μ.μ. στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και θα επιστρέψει αυθημερόν.

Κατεβαίνει στον αγωνιστικό  χώρο με πλήρη σύνθεση  χωρίς καμία απώλεια , προετοιμασμένη  και με την ελπίδα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση του Ομίλου μας  εύχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει περισσότερο το ηθκό και της δώσει το κίνητρο, τη δύναμη και το κουράγιο για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής είναι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  – ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΠΑΟ Α.Ο.  – Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

Ν.Ο.ΧΙΟΥ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.

email