“Διχογνωμίες” στον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς

Σύλλογος Δρομέων Κεφαλλονιάς

Σύλλογος Δρομέων Κεφαλλονιάς

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που λάβαμε χθες:

Μετά την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/07/2014 και ώρα 15:00 , αποφασίστηκε ότι λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος των μελών του Συλλόγου, ( προσέλευση μόλις τεσσάρων μελών από σύνολο εβδομήντα εννέα ) η παύση της λειτουργίας του .

Την Δευτέρα 14/07/2014 , ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου , θα παραδώσει τα βιβλία του Συλλόγου στο πρωτοδικείο Κεφαλληνίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο τον Σύλλογό μας.

Αντίθετη άποψη εκφράζουν δύο από τα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου η κ. Ευαγγελία Σαμόλη και η κ. Αικατερίνη Φωκά

Eίμαστε κάθετα αντίθετοι με την οποιαδήποτε διακοπή λειτουργίας του συλλόγου δρομέων Κεφαλληνίας.

Θεωρούμε ότι η ενημέρωση για την γενική συνέλευση ήταν πλημμελής.

Για όσους δεν γνωρίζουν παρά την ανακοίνωση ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 11 και ωρα 3 το μεσημέρι μετα από προφορική συνεννόηση με κάποιους από τα μέλη και οχι ολους οι εκλογές επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Ιουλίου αντί για την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ηπροσέλευση ασφαλώς ήταν ανύπαρκτη και ζητήσαμε νέα ενημέρωση για την επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την οποία δεν είχαμε επαρκώς ολοι.

Μετα από αυτά θεωρούμε άδικο και απαράδεκτο να ακυρωθεί μια επιτυχή προσπάθεια 3 ετων εν μια νυχτι και ζητούμε νέα γενικη συνέλευση με πλήρη ενημέρωση και διαφανείς διαδικασίες.

Αλλιώς παρακαλούμε να μας παραδοθούν τα βιβλία του συλλόγου ώστε να προσπαθήσουμε με καθε τρόπο να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον σύλλογο. ως ιδρυτικά μέλη του διεκδικούμε αυτο το δικαίωμα.

email