Εχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τιμωρήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με γραπτή επίπληξη η Παπαχρήστου

Βούλα Παπαχρήστου

Βούλα Παπαχρήστου

Με γραπτή επίπληξη τιμωρήθηκε η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου από τον ΣΕΓΑΣ για όσα έγιναν και της στέρησαν ουσιαστικά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τον περασμένο Αυγουστο.

Συγκεκειμένα ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, οι Αθανασία Πέρρα, Βούλα Παπαχρήστου και η προπονήτρια Σοφία Μπακατσάκη υπέπεσαν σε παραπτώματα του άρθρου 41, σύμφωνα με το οποίο, αθλητές και προπονητές οφείλουν να συμπεριφέρονται πάντοτε κατά τρόπο σύμφωνο προς τις αρχές του Ολυμπισμού, του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος και να τηρούν το καταστατικό και τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής κι έτσι η Αθανασία Πέρρα τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από διεθνείς αγώνες, με αναστολή δύο χρόνων και η προπονήτρια της, Σοφία Μπακατσάκη, με διακοπή συμβολαίου από την τέλεση του παραπτώματος έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με το άρθρο 44, παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.

Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Σταματόγιαννη, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους διεθνείς αγώνες για χρονικό διάστημα έξι μηνών, με αναστολή ενός έτους, σύμφωνα με το άρθρο 44 παράγραφο 2 του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.

email
Πηγή άρθρου: in.gr