Έναρξη Ακαδημιών Σάμης

Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος

Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος

Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο για τρίτη συνεχόμενη χρόνια λειτουργεί τμήματα υποδομών στο κλειστό γυμναστήριο γυμνασίου Σάμης. Ήδη από τα τμήματα αυτά 2 αθλητές, ο Γεράσιμος Παπαδημάτος και Μπάμπης Παπαδημάτος κατάφεραν να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και μας δίνει περισσότερη όρεξη για δουλεία όταν παιδιά από τις ακαδημίες μας εξελίσσονται και προοδεύουν.

Σε αυτό συμβάλλει σημαντικά η στήριξη των γονέων που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τη προσπάθεια μας αντιλαμβανόμενοι ποσό σημαντικό είναι η ενασχόληση των παιδιών τους με τον αθλητισμό σε μια περιοχή όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες.

Αγαπητοί γονείς, σας καλούμε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο γυμνασίου Σάμης για μια πρώτη ενημέρωση για το πλάνο της φετινής χρονιάς, για τις ώρες προπονήσεων, καθώς και για μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή Αποστόλη Δαμκαλή, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τα τμήματα αυτά. Προσβλέπουμε και πιστεύουμε ότι και τη φετινή χρονιά η Σάμη και η γύρω περιοχή θα αγκαλιάσει την ομάδα μας. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή μαθητική και αθλητική χρονιά.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο

Από το Δ.Σ

email