Ενημέρωση για την 1η Γύρα Κεφαλονιάς

1ος Αγώνας Δρόμου Two Capital Challenge Αργοστόλι-Ληξούρι.

1ος Αγώνας Δρόμου Two Capital Challenge Αργοστόλι-Ληξούρι.

Ενημερώνουμε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο διήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων της γύρας Κεφαλονιάς ότι έγιναν οι παρακάτω αλλαγές.

Για όσους έχουν κλείσει εισιτήριο επιστροφής από Πόρο την Κυριακή απόγευμα έγινε αλλαγή ώρας και από 18:30 το πλοίο θα φύγει 15:00 οπότε και δεν προλαβαίνουν να φύγουν και γιαυτό πρέπει να επιστρέψουν από Σάμη-Πατρα με το πλοίο να φεύγει τις 4:30 από Σάμη.

Επιπλέον το φέρρυ θα φύγει 7:30 από Ληξούρι για Αργοστόλι για τους αθλητές της γύρας και τις 8:00 από Αργοστόλι για Ληξούρι για τους αθλητές των 5χιλ και 500μ.

Τέλος για τη μεταφορά των αθλητών στο χώρο εκκίνησης στην οποία έγινε αλλαγή και δεν θα είναι η πλατεία Αργοστολίου θα φύγει λεωφορείο τις 8:00 από το σημείο που αράζει το φερρυ στο Αργοστόλι και 8:15 από την πλατεία Αργοστολίου με προορισμό την αλάνα στο Δραπανο πριν το 5χ5 όπου και θα γίνει η εκκίνηση.

Καλό είναι οι  αθλητές να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής από το Ληξούρι,και ώρες17:00 με 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο, καταβάλλοντας το αντίτιμο του κόστους συμμετοχής.

Για όσους δεν το καταφέρουν θα μοιραστούν αριθμοί συμμετοχής στο σημείο εκκίνησης από τις 8:15 έως τις 8:45. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6945723124

Χάρης Πρεντανος.

Πηγή άρθρου: gyrakefalonias.blogspot.gr