Φιλανθρωπικό εορταστικό Τουρνουά Μπάσκετ στο Αργοστόλι

Φιλανθρωπικό εορταστικό Τουρνουά Μπάσκετ

Φιλανθρωπικό εορταστικό Τουρνουά Μπάσκετ

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ, διοργανώνει στις 28 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου Κλειστό Γυμναστήριο ‘Αντώνης Τρίτσης’ , ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3,για παιδιά και εφήβους ηλικίας από 9 έως 18 ετών.

Το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου 2013 διεξάγεται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο ‘ο Άγιος Γεράσιμος’ της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Φιλανθρωπικό εορταστικό Τουρνουά Μπάσκετ

Καλούμε όλους όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά να δημιουργήσουν ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων και να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες με ηλικιακά κριτήρια :

Μίνι: από 9 έως 12 ετών (κόστος συμμετοχής: προσφορά τροφίμων)

Παίδες: από 13 έως 15 ετών (κόστος συμμετοχής: 10 € ανά ομάδα)

Έφηβοι: από 16 έως 18 ετών (κόστος συμμετοχής: 10 € ανά ομάδα)

Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα διανεμηθούν αναμνηστικά T-shirt τα οποία θα έχουν την υποχρέωση να τα φορούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Επίσης στους αθλητές θα παρέχονται νερό, χυμοί , σνακ και γλυκά.

Για το Φιλανθρωπικό αυτό Τουρνουά αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα τα οποία μαζί με τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν στους συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη με ευθύνη του Φιλόπτωχου Ταμείου.

Aitisi Summetoxis 3on3

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σας παρακαλεί θερμά όπως παρευρεθείτε σε αυτή την εκδήλωση προσφέροντας το ελάχιστο που μπορείτε στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Τηλ. Επικοινωνίας για Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αντωνάτος Γιώργος: 6978299575

Κουταβάς Αντώνης: 6972359507

Κουνάδης Χάρης: 6946956684

Από το ΔΣ

email