Γ. Έρτσος: Παρουσίασα στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όσα στοιχεία έπρεπε να παρουσιάσω.

Γεράσιμος Έρτσος

Γεράσιμος Έρτσος (Πηγή φωτογραφίας: pamemundial.gr)

Με έκπληξη διάβασα σε κάποιες εφημερίδες ανυπόγραφες πληροφορίες ότι δήθεν παρουσίασα στο Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Σωματείου, αντί για σχέδια, σκαριφήματα.

Ανακριβές και κακόβουλο ψέμα, είναι χαρακτηρισμοί που αρμόζουν σε τέτοιες διαδόσεις.

Η αλήθεια είναι ότι παρουσίασα συγκεκριμένα σχέδια, για τρεις προτάσεις, που έχει μελετήσει το γραφείο μου με τους συνεργάτες μου.

Τα εκτυπώσαμε όμως σε μικρή κλίμακα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα πνευματικά δικαιώματα των μελετών μας, ώστε να μην είναι εύκολη η αντιγραφή τους.

Καταλήξαμε σε αυτή τη μεθόδευση διότι διαπίστωσα από κάποια άτομα στο Δ.Σ. την τάση να εφαρπάξουν πληροφορίες, σε σημείο μάλιστα που θα έκανε ζημιά στο όλο εγχείρημα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ουδεμία επίσημη εντολή έχει λάβει το γραφείο μου για την σύνταξη μελέτης.

Συνεχίζοντας, θέλω να ενημερώσω τους ΑΕΚτζήδες ότι δέκα χρόνια τώρα το Ερασιτεχνικό Σωματείο δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την κατασκευή του γηπέδου.

Το οικόπεδό μας στη Ν. Φιλαδέλφεια, είναι ένα απέραντο χέρσο χωράφι, το οποίο έχει καταντήσει και εστία βρωμιάς για τη γύρω περιοχή.

Απεναντίας, το γραφείο μου παίρνοντας εντολή μόνο από την αγάπη προς την ΑΕΚ, έχει εκπονήσει τρεις συγκεκριμένες προτάσεις σε επίπεδο προμελέτης, που έχουν τελειώσει εδώ και τρία χρόνια.

Είναι χρήσιμο να πληροφορηθούν οι ΑΕΚτζήδες ότι αυτό το έχω γνωρίσει από τριετίας στο Δ.Σ. προφορικά και με επιστολή μου πριν επτά μήνες.

Το Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Σωματείου πιεζόμενο από μεγάλη ομάδα οπαδών της ΑΕΚ, (Original) αναγκάστηκε να ακούσει τις απόψεις μου τον τελευταίο μηνα.

Διαπίστωσα όμως γενικά μια εχθρική αντιμετώπιση, που μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Ψίθυροι… διαδώσεις… και μισόλογα… χωρίς ονοματεπώνυμο, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την όλη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα άτομα που πριν δέκα χρόνια γκρέμιζαν το γήπεδό μας, με απόφασή τους, έρχονται σήμερα να κρίνουν τον άνθρωπο που κατασκεύασε τη διώροφη εξέδρα και που επτά χρόνια αναβάθμιζε το γήπεδό μας, σε όλα τα επίπεδα (αποδυτήρια, γραφεία, αίθουσα γυμναστικής, αίθουσα επάθλων, αποθήκες κτλ.), ως έφορος του γηπέδου και μέλος του Δ.Σ. της Διοίκησης του αξέχαστου Λουκά Μπάρλου.

Αυτά προς το παρόν, για αποκατάσταση της αλήθειας.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam