Γιορτή του τένις στην Κεφαλονιά

Γιορτή του τένις στην Κεφαλονιά

Γιορτή του τένις στην Κεφαλονιά

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα έγινε την Δευτέρα 1 Ιουλίου η γιορτή λήξης των μαθημάτων του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Κ.Ο.Α.) με μεγάλη συμμέτοχη από αθλητές και γονείς.

Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου κ.Ανδρεολα Ελένη στην συνεχεία τα παιδία όλων των τμημάτων έκαναν μια επίδειξη
των δεξιοτήτων  τους.

Με ενθουσιασμό  τα παιδιά  συμμετείχαν στα τενιστικα  παιχνίδια  που οργάνωσαν οι προπονητές  τους.

Την παράσταση έκλεψαν τα νέα φιντανάκια αθλητών .

Όλα τα παιδιά απόσπασαν πολλά χειροκροτήματα από τους γονείς για τις ευστοχίες τους στα παιχνίδια καθώς επίσης και για την βράβευση τους .

Απουσίαζαν αθλητές μας  γιατί αυτή την εβδομάδα διεξάγεται στον Μαραθώνα  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κάτω των 12-14-14-18 ετων.

Συμμετείχαμε με τους αθλητές Καμπανος Ευθύμιος ,Λασκαρατο Παύλος και Ζαπαντη Βασίλη και την Τουλατου Φιορενια η οποία προχώρησε στους αγώνες και κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Η αθλήτρια έκανε περήφανο τον Όμιλο γιατί μετά από αρκετά χρόνια σε πανελληνιά κατάταξη βρέθηκε αθλήτρια του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης

Η φετινή προπονητική χρόνια που πέρασε ήταν από τις πιο πετυχημένες του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, από πλευρά συμμετοχής παιδιών και ενήλικων στα προπονητικά προγράμματα καθώς και σε συμμέτοχες  και  επιτυχίες σε εσωτερικά –περιφερειακά κ’ πανελλαδικά πρωταθλήματα .

Πηγή άρθρου: tennis24.gr