Γρηγορίου: «Έχει εμπεδώσει το λάθος του o Kατίδης»

Ο ποδοσφαιριστής Κατίδης

Ο ποδοσφαιριστής Κατίδης

Περί λάθους που έχει συνειδητοποιήσει και μετανιώσει έκανε λόγο ο Χάρης Γρηγορίου μετά και την απολογία του Γιώργου Κατίδη για τον τρόπο πανηγυρισμού του στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο φασιστικός χαιρετισμός του 20χρονου επιθετικού μετά την επίτευξη του προσωπικού του γκολ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με επίκεντρο τον ίδιο και την ΑΕΚ.

Στη χθεσινή του απολογία ο Κατίδης παραδέχθηκε το λάθος του, υποστηρίζοντας την άγνοια του για το τι υποδήλωνε η συγκεκριμένη κίνηση.

Στοίχημα στη Super League για την Ένωση είναι η σωτηρία και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή η επιβεβαίωση της επιθετικής του δεινότητας, που αμφότερα τυγχάνουν αμφισβήτησης, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση από πλευράς του.

Την απολογία του νεαρού άσου και όσα κατέθεσε στον Εισαγγελέα ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και νομικός σύμβουλος της ομάδας, μιλώντας για μία ατυχή υπερβολική αντίδραση.

«Ο Γιώργος ήταν με τον εκπρόσωπό του και έχει μια εμπεδομένη αντίληψη του λάθους που έκανε. Έχει καταλάβει και ξέρει πια πόσο του έχει κοστίσει η ιστορία αυτή. Έχει συνειδητοποιήσει και έχει μεστώσει το μυαλό του μετά από αυτή την ιστορία. Εάν ο Γιώργος Κατίδης δεν ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο αυτό θα πέρναγε στο ντούκου.

Ήθελε να κλέψει την παράσταση. Και δυστυχώς την έκλεψε αρνητικά. Από τις επόμενες ημέρες έπεσε μια κοινωνία για να τον κατασπαράξει. Και το ένα και ο άλλο ήταν υπερβολές. Δεν ήταν πρόθεση του να προσβάλλει κανέναν. Αυτό το εγωκεντρικό κομμάτι του εξέφρασε με λάθος τρόπο. Αμέσως έδειξε την μεταμέλειά του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει η ΑΕΚ ευθύνη. Με λυπεί το γεγονός που ο Εισαγγελέας συνέταξε κάτι με βάσει τα όσα γράφηκαν στον Τύπο, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM».

Εν τω μεταξύ, τα αθλητικά νέα γύρω από το όνομα των «κιτρινόμαυρων» έφεραν μία νέα αρνητική εξέλιξη, σχετική με τη σύλληψη του Ντέμη Νικολαίδη για χρέη προς την ΠΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί δικάσιμος, για το γεγονός, ωστόσο, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι ο κ. Γρηγορίου: «Δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτό. Είμαι δικηγόρος της ΑΕΚ. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κ. Δημητρέλος κάνει μεγάλο αγώνα για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα. Είναι δύσκολα».