“Η Ολυμπιάδα αποτελεί βασικό στόχο και όνειρο” για τον Κεφαλλονίτη Β.Δελακά

Bαγγέλης Δελακάς

Bαγγέλης Δελακάς

Αισιόδοξος πως η Εθνική ανδρών θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ολυμπιακό τουρνουά, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Δελακάς. Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού, τόνισε πως τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν στα φιλικά, ενώ υπογράμμισε πως είναι λογικό όλες οι ομάδες να κρύβουν τακτικές, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Αρχικά, ο Δελακάς τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Βρισκόμαστε γενικά σε στάδιο προετοιμασίας, σε αντίθεση με τους Αυστραλούς οι οποίοι έχουν μπει σε ρυθμό αγώνων. Στόχος μας στα πρώτα φιλικά παιχνίδια είναι να τους γνωρίσουμε και να δούμε πως παίζουν, χωρίς να έχουμε εφαρμόσει ακόμα κάποια συστήματα. Σε τέτοιο επίπεδο έχουμε σκοπό να κυμανθούμε.

Πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά, η διαφορά μας δεν είναι μεγάλη και μπορούμε να τους κερδίσουμε. Ωστόσο, κάθε ομάδα κρύβει κάποια συστήματα, αλλά σε πρώτο στάδιο όλα πάνε καλά».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας πολίστας συμπλήρωσε: «Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ δυνατή, αφού πρόκειται για τους μεγαλύτερους και πιο δύσκολους αγώνες.

Υπάρχει μια κούραση μέχρι στιγμής αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτή. Όπως για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες έτσι και για μένα, ».

email
Πηγή άρθρου: olympiacos-blog