Καλαμάκι-Ν.Ο.Α. 4-12

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 WATER POLO

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 WATER POLO.(Πηγή φώτο:kefaloniatoday.com)

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία πέρασε και από το Καλαμάκι ο Ν.Ο.Α. όπου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του Α΄ γύρου νίκησε τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο με σκορ 4-12.

Οι αθλητές του Δ. Κρητικού ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έδειξαν ανεπηρέαστοι από την αγωνιστική απραξία των δυο μηνών (δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στον όμιλο) και η νίκη τους πεντακάθαρη και απόλυτα δίκαιη.

Ο Ν.Ο.Α. μπήκε πολύ δυνατά και με κεκτημένη ταχύτητα στον αγώνα και «καθάρισε» το α΄ οκτάλεπτο με σκορ 3-0. Στο β΄ συνάντησε κάπως την αντίσταση των γηπεδούχων που το πήραν 3-2 αλλά στην συνέχεια οι αθλητές του Ν.Ο.Α. σοβαρεύτηκαν και αυτό ήταν όλο. Καθάρισαν πανεύκολα 4-1 το γ΄ ενώ το δ΄ 3-0.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το Σάββατο όπου ως γνωστό ο Ν.Ο.Α. στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής σε μια ιστορική μέρα για το polo, τον Ν.Ο.Α και την Κεφαλονιά φιλοξενεί τον ιστορικό και πάρα πολύ ισχυρό Παναθηναϊκό στις 3 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος.

Τα 8 λεπτα: 0-3, 3-2, 1-4, 0-3.

Καλαμάκι: (Aλ. Σταϊκόπουλος), Πανής, Βασιλόπουλος, Σαλπαδήμας, Κουτσόπουλος 1, Αγγελίδης, Τσίκλος, Μονιούδης, Καφετζόπουλος, Σαρρής, Σάντα, Λιοτσάκης 3, Χρυσάφης, Κουνδουράκης, Στεφανής, Κεσσόπουλος.

Ν.Ο. Αργοστολίου: (Δ. Κρητικός), Πλατίδης, Αναστασιάδης 2, Δουδέσης Βαγγ. 3, Ρατσούνιτσα 2, Θωμάκος 2, Δάνδολος, Ανδρεάκος 2, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος, Σαλάχας, Τρούλος, Μεζίλης.


email
Πηγή άρθρου: sportsthea.blogspot.com