Καραγκούνης και Εθνική δίπλα… στην Κεφαλονιά

Ο Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης.(Φωτογραφία: Intime )

Επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαζαράκη, πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης είχε ο Γιώργος Καραγκούνης, μεταφέροντας τη στήριξη της Εθνικής για τους κατοίκους στο νησί του Ιονίου.

Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης, από την Αγγλία, όπου βρίσκεται λόγω των υποχρεώσεων με την Φούλαμ, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όπου του εξέφρασε την συμπαράσταση της Εθνικής ομάδας στους κατοίκους και τόνισε πως άπαντες οι διεθνείς θα είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας.

«Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Κεφαλονιάς εκ μέρους της Εθνικής ομάδας ότι όλοι είμαστε στο πλευρό τους. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες αυτή την ώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους. Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα (σ.σ. μια αντιπροσωπεία) για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιώργου Καραγκούνη στον Βαγγέλη Μαζαράκη.

email
Πηγή άρθρου: onsport.gr