Με “κατεβασμένα χέρια” έχασε ο Ν.Ο.Α.

ΝΟΑ

ΝΟΑ

Με το δεξί μπήκε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο –τη νέα του έδρα- ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 17-6 του Αργοστολίου, διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Λούδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του, οι οποίοι ανταπεξήλθαν άριστα σε ότι τους ζητήθηκε. Μάλιστα, ο κόουτς του Τριφυλλιού τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες και τη σοβαρότητα που αντιμετώπισαν το ματς. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, βγήκαν οι επιθέσεις μας και φτάσαμε στη νίκη».
Στον κόσμο, ο οποίος έδειξε με την παρουσία του ότι θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» στην καινούργια τους έδρα αναφέρθηκε ο Δήμος Δερμιτζάκης, λέγοντας: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο και να δείξουμε ότι αξίζει να είναι δίπλα μας γιατί πάμε για σοβαρά και για πολύ καλά πράγματα. Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 17-6
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 5-1, 5-1, 4-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελάτος, Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας 3, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος 1, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Κονταξής.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., 1, Δανούρδης 1, Μίκιτς 1, Κατσιγιάννης, Σφάντος, Κωνσταντ΄όπουλος, Καστανάκης 2, Μπελέρης 1, Ντότσικας.
email
Πηγή άρθρου: panathinaikos1908.gr