Λίνο: «Ο Κατσουράνης θα μας δώσει ποιότητα»

 Κώστας Κατσουράνης

Κώστας Κατσουράνης

Σημαντική θεωρεί ο Άλβες Λίνο την προσθήκη του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ, αφού τον θεωρεί έναν έμπειρο παίκτη με προσωπικότητα, που θα μπορέσει να προσφέρει τις γνώσεις του και τη βοήθεια του στην ομάδα.

Στο πλαίσιο της σημερινής του (14/12) βράβευσης για το γκολ που πέτυχε, ως το καλύτερο της 14ης αγωνιστικής, ο Βραζιλιάνος εστίασε στους τρεις βαθμούς του «Δικεφάλου» και όχι τόσο στην προσωπική του επιτυχία, αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΣ που ακολουθεί.

Τα στοιχηματικά νέα σχετικά με την αναμέτρηση στα Γιάννενα θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει το ψυχολογικό προβάδισμα, από τις τελευταίες δύο νίκες που πέτυχε, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Λίνο, τονίζοντας ωστόσο τη δυσκολία του ματς και την ανάγκη των τριών βαθμών.

Αναφερόμενος στον Κώστα Κατσουράνη, ο μπακ του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Εχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ήταν μεγάλος αντίπαλος όταν παίζαμε με τον Παναθηναϊκό. Τώρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας».

Φαίνεται ότι για τον Ιβάν Σαββίδη, το φετινό στοίχημα στη Super League, είναι να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ τη δεύτερη θέση και να μπορέσει παράλληλα να κατακτήσει το κύπελλο.

Ο Άλβες Λίνο έκανε αρχικά λόγο μόνο για πρωτιά, ως τον στόχο που έχει πάντοτε η ομάδα, ωστόσο στη συνέχεια εστίασε στην κατάκτηση ενός τίτλου όπως είναι το κύπελλο και στη συμβολή του Κώστα Κατσουράνη σε αυτήν την προσπάθεια: «Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ο ιδιοκτήτης με την απόκτηση του Κατσουράνη, να παρουσιάσει ένα μεγάλο παίκτη όπως τον Κατσουράνη. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Είναι σημαντικό που ήρθε ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας».

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, θέτοντας ως μοναδική του προτεραιότητα προς το παρόν, τον αγώνα με τα Γιάννενα αλλά και τα ματς που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.